Adomány – 1000 Ft

1000 Ft

Érthető pszichológia. A hétköznapi vagy rendkívüli helyzetek pszichológiai hátterét mutatjuk be közösségi oldalunkon pszichológus, pszichológushallgató és tanácsadó szakpszichológus önkéntes csapatunkkal. A támogatást tevékenységünk, működésünk fejlesztésére fordítjuk, hogy minél több minél színvonalasabb tartalommal jelentkezhessünk.

Kategória: Címke:

Leírás

Érthető pszichológia. A hétköznapi vagy rendkívüli helyzetek pszichológiai hátterét mutatjuk be közösségi oldalunkon pszichológus, pszichológushallgató és tanácsadó szakpszichológus önkéntes csapatunkkal.

Küldetésünk, hogy a pszichológiai szakmai ismereteket minél szélesebb körben elérhetővé, érthetővé tegyük.

Változatos tartalmainkkal (közösségi média, kiadványok, kerekasztal részvételek, médiamegjelenések) célunk, hogy az érdeklődők találjanak szakmailag is hiteles ismereteket az őket foglalkoztató kérdésekkel kapcsolatban: a mentális egészségük megőrzésére, a pszichológiai jóllétük erősítésére, a nehézségekkel való megküzdési módjaik, eszközeik erősítésére bővítésére.

https://www.instagram.com/pszichodiak/

https://pszichodiak.hu/megjelenesek/

A támogatást tevékenységünk, működésünk fejlesztésére fordítjuk, hogy minél több minél színvonalasabb tartalommal jelentkezhessünk.

Köszönjük támogatását!