Párkapcsolati Tükör

2490 Ft

A munkafüzet mind a harminc oldalát azzal a céllal alkottuk meg, hogy segítséget nyújtsunk becsekkolni a párkapcsolatotok világába.

Leírás

A munkafüzet mind a harminc oldalát azzal a céllal alkottuk meg, hogy segítséget nyújtsunk becsekkolni a párkapcsolatotok világába. 

Párkapcsolati Tükör
Letölthető munkafüzet

 

Kiknek ajánljuk?

❤️ Hasznos lehet akkor is, ha még a kapcsolat elején vagytok, hiszen megalapozhatja azt a kölcsönösen kialakított szabályrendszert, ami a kommunikációtokra vonatkozik. ,,Mire van szükségem nekem, és mire van szükséged neked? Mit ad nekünk ez a kapcsolat?” Ez a tökéletes lehetőség, hogy megbeszéljétek.

❤️ A párkapcsolat későbbi időszakában szintén segíthet (újra) megvizsgálni, hogyan szóltok egymáshoz, hogyan gondolkodtok a kettőtök kapcsolatáról. Egy másik fontos funkciója, hogy általa felidézhettek olyan fontos emlékeket és közös tapasztalatokat a kapcsolat kezdeti időszakából, amelyekből töltekezhettek az esetleges nehezebb időszakok során is.

🌱 A benne foglalt ismeretek, kérdések és gyakorlatok sosem fognak elévülni, így később is elővehetitek, hogy tisztábban lássátok, hol is álltok éppen. 

Elfogyasztásához ajánljuk: 

💛 Néhány, erre a célra félretett közösen eltöltött óra. 

💛 Egymás felé figyelés, nyitottság és megértés. 

🟣 A munkafüzet nyomtatásbarát fekete-fehér megjelenést kapott, de digitális formában is hagyhatjátok. 

🟣 Terjedelem: 30 oldal, méret: A4, .pdf formátumban tölthető le

🟣 Ha elfogyasztottátok, de szívesen olvasnátok tovább a témáiban, a pdf verzióban kattintható linkeket találtok, amelyek további Instagram bejegyzésekhez vezetnek.

 

További kapcsolódó termék:

Klōzer együtt kártya