Őszi konferencia

Szeretettel hívunk és várunk a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága őszi konferenciájára, melynek előkészítésében lelkes csapatunk is részt vesz.

Meaningful work – meaningful organization

Az OD az értelemteliség szolgálatában!

a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága
éves konferenciája

Balatonszárszó, 2021. szeptember 23-25.

 

Az embert nem az izgatja leginkább, hogy élvezetekre leljen, vagy elkerülje a fájdalmat, hanem az, hogy meglássa az értelmet saját életében. (Viktor E. Frankl)

A szervezetfejlesztés az egyszerre eredményes és emberhez méltó szervezet létrehozását célozza. Az üzleti eredmény, a gyors piaci alkalmazkodás, a hatékony szervezet és működés ugyan nélkülözhetetlen, de a tartós siker az egyéni és kollektív potenciál kibontakoztatásán múlik. Ez pedig igényli, hogy munkavégzésünk által növekedhessünk is, s hogy szervezeti-vezetői közegünk ne pusztán támogató, hanem érzelmileg megtartó és feltöltő legyen.

Ha a munkánk valódi hivatásunkká válik – mert annak végzésére szinte „hívásunk” volt, és benne legjobb önmagunkra találunk –, a munkavégzés révén megéljük belső szenvedélyünket, az alkotás örömét, a tanulás és fejlődés élményét. Összefogva pedig értelemteli szervezeteket és közösségeket hozhatunk létre, melyek képesek megvalósítani mindazt, ami igazán fontos.

PROGRAM
JELENTKEZÉS