Önkéntesség

Új tanév, új önkéntes lehetőségek!

 

2018/2019. tanév tavaszi félév

2019 tavaszán is szeretettel fogadunk hallgatókat az Eötvös Loránd Tudományegyetem fogadóhely partnereként. Az érdeklődők a legnagyobb rendezvényünk megvalósítása mellett további online és offline lehetőségekbe kapcsolódhatnak be.

A kurzust az ELTE Szolgáltatási Igazgatóságán működő ELTE Karrierközpont szervezi, tanrendi, kredites kurzus. A Neptun Tanulmányi Rendszerben “Karriermenedzsment: Önkéntesség a munkavállalásban” címmel található meg.

A részleteket a kurzusról keressétek a Szolgáltató Központ honlapján. A nálunk végezhető feladatokról a kurzus nyitó alkalmán hallhattok.

 

2017/2018. tanév tavaszi félév

Ebben a tavaszi félévben  is részt veszünk fogadóhelyként az ELTE önkéntes kurzusán, várunk Benneteket szeretettel!

A kurzust az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szolgáltató Központja szervezi, tanrendi, kredites kurzus. A Neptun Tanulmányi Rendszerben “Karriermenedzsment: Önkéntesség a munkavállalásban” címmel található meg.

A részleteket a kurzusról keressétek a Neptunban, ill. a Szolgáltató Központ honlapján. A nálunk végezhető feladatokról a kurzus nyitó alkalmán hallhattok.

 

2017/2018. tanév őszi félév

Ebben a félévben  is várunk Benneteket szeretettel! A kurzust az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szolgáltató Központja szervezi, tanrendi, kredites kurzus. A Neptun Tanulmányi Rendszerben “Karriermenedzsment: Önkéntesség a munkavállalásban” címmel található meg.

A részleteket a kurzusról keressétek a Neptunban, ill. a Szolgáltató Központ honlapján. A nálunk végezhető feladatokról a kurzus nyitó alkalmán hallhattok részletesen.

 

2016/2017. tanév tavaszi félév

Az idei tavaszi félévben is várunk Benneteket szeretettel! A kurzust az Eötvös Loránd Tudományegyetem Szolgáltató Központja szervezi, tanrendi, kredites kurzus. A Neptun Tanulmányi Rendszerben “Karriermenedzsment: Önkéntesség a munkavállalásban” címmel található meg. Az első kontaktóra 2017 februárjában lesz.

A részleteket a kurzusról keressétek a Neptunban, ill. a Szolgáltató Központ honlapján. A nálunk végezhető feladatokról a facebook oldalunkon írunk majd félévkezdés előtt.

 

2016/2017. tanév őszi félév

Az előző évekhez hasonlóan, idén is várunk Benneteket! A kurzust, melynek keretében az önkéntes tapasztalatszerzés zajlik az ELTE-n, és alapítványunk is a fogadószervezetek között van, megtaláljátok a Neptunban, “Karriermenedzsment: Önkéntesség a munkavállalásban” címmel. Az első kontaktóra 2016. szeptember 20-án lesz 13 órakor.

Részletek

2015/2016. tanév tavaszi félév

Önkéntes kurzus 2016. tavasz

A Pszichodiák Alapítvány ismét fogadószervezet az ELTE-n futó szabadon választható (neptunos) tárgy, az ELTE Szolgáltató Központ által koordinált Karriermenedzsment: Önkéntesség a munkavállalásban (Karriermenedzsment III.) kurzus keretében.

Részletek
ELTE Szolgáltató Központ

2015/2016. tanév őszi félév
Önkéntes kurzus 2015. ősz

A 2015/16. tanév őszi félévében is meghirdeti az ELTE Hallgatói Szolgáltató és Sportközpont a Karriermenedzsment: Önkéntesség a munkavállalásban (Karriermenedzsment III.) című kurzusát, melyet a szabadon választható kreditek keretében tudnak felvenni ELTE-s egyetemisták.

A Pszichodiák Alapítvány is vár önkénteseket az önkéntes kurzuson, fogadószervezetként. Ez egy ELTE hallgatók számára hirdetett kurzus, de az önkéntes tevékenységbe való bekapcsolódásnak nem feltétele a pszichológusi szak látogatása vagy a hallgatói státusz (csak azok számára, akik tanrendi kreditpontokat szeretnének érvényesíteni).

onkentes 2

A kurzus időbeosztása rugalmas: 2 db kétórás kontaktórán és egy egynapos tréningen kívül a többi időt a fogadószervezetnél töltik a hallgatók, rugalmas időbeosztásban.

Időpontok:
1. kontaktóra: 2015.09.16. szerda 10:00-12:00
2. kontaktóra: 2015.12.02. szerda 10:00-12:00
egynapos tréning: 2015. november 17. vagy 18. vagy 19. 10:00-16:00

Kurzuskód: VKN-096G:46
Kreditek száma: 3

Kurzusleírás: http://karrierkozpont.elte.hu/onkentesseg-a-munkavallalasban-karriermenedzsment-iii/

onkentes 1

A hozzánk érkezők számos különféle tevékenységben próbálhatják ki magukat, akár otthonról is végezhető formában. Játékfejlesztés, web 2.0, honlap, kampány jellegű kreatív feladatok mellett adminisztratív, pénzügyi, pályázati vagy tréning háttértámogatási tevékenységekbe is bepillantást nyerhetnek a legapróbb mozzanatoktól a nagyobb, átfogó feladatokig.

Az önkéntesek megismerhetik az alapítványt, a főbb célkitűzéseket, és közösen tervezzük meg, hogyan is áll össze a 40×45 perc önkéntesség, milyen tevékenységekből szeretnének kóstolót.

A bepillantás mellett készségfejlesztési lehetőséget is kínálunk.

Találni fogunk olyat, ami a kedvetekre lesz 🙂

Egy lehetséges példa az önkéntes tevékenységre egy projekt az előző tanévből (2014/2015. tavaszi félév):

onkentes 3

A játékot készítették: Karsai Szilvia, Kassai Szilvia, Király Dóra, Kiss Mariann, Topál Csenge. Készült a www.krimiestek.com előzetes tájékoztatásával és hozzájárulásával.

A játék részletesebb bemutatása: http://pszichodiak.hu/jatek/

Jelentkezni hozzánk a kurzus első óráján lehet, ehhez pedig először vegyétek fel a tárgyat a neptunban.

Részletek

2014/2015. tanév tavaszi félév

Önkéntes kurzus 2015. tavasz

Részletek

Folyamatos lehetőségek

Kreditektől függetlenül önkénteskedni vágyók számára a jelentkezés az info@pszichodiak.hu címen lehetséges.

Várunk Benneteket szeretettel!