KLOZER

A klozer pszichológus által tervezett közösség- és kapcsolatépítő kártyapakli, melynek rövid kérdései a személyes élményeket helyezik középpontba, hogy közelebb kerüljünk mások és ezáltal önmagunk megismeréséhez. Most előrendelhető.

A játék a nyári szünetet követő szállítással, még a régi áron ismét előrendelhető a készlet erejéig. Görgess, és olvass tovább a részletekért!

Távolról közelebb

Minden ember más. Ahogyan minden beszélgetés is más. Egyetlen szó számos változást indíthat.

A megértéshez hátrébb kell lépnünk.

KLOZER – közelebb hoz

A klozer pszichológus által tervezett közösség- és kapcsolatépítő kártyajáték, melynek rövid kérdései a személyes élményeket helyezik középpontba, hogy közelebb kerüljünk mások és ezáltal önmagunk megismeréséhez.

Nektek szól

A baráti és családi társaságokon kívül kiemelten ajánljuk HR szakembereknek, tanároknak, trénereknek, pszichológusoknak, valamint önkénteseknek.

Létszám

A játék kisebb csoportokhoz ideális. Tetszőleges számú játékossal játszhatjátok, de a javasolt csoportlétszám 2-6 fő, akár online formában is.

A játék

A játék rugalmas, akár egy oldott beszélgetés. Alakítsátok magatokra – ha változtattok az ajánlott meneten, az újabb váratlan és izgalmas szituációkat hoz.

Beszélgetéskor reflektálunk a másikra. Ha a játék során megválaszolt lapokat összeillesztitek, a kártyák önmagunk és kapcsolataink egyedi mintáit rajzolják ki. Ahogy a lapok gyűlnek, és a kép egyre nagyobbá válik, úgy ismertek meg egyre többet a másikból és ezáltal magatokból is.

Kiváló ajándék

A KLOZER-t jó szívvel ajánljuk ajándék-lehetőségként is barátnak, családtagnak, kollégának egyaránt.

Előrendelés

A KLOZER-t szívvel-lélekkel készítettük. Ha szereted instagramos és egyéb tartalmainkat, rendezvényeinket, a kártyapakli megvásárlásával is támogathatod non-profit alapítványunk tevékenységét. A bevételt a projektjeink működtetéséhez használjuk.

✨ A nyári szünetben ismét előrendelhetővé vált a KLOZER. Előrendeléseket felveszünk, 2023. 08. 31-ig még a régi áron, szeptember eleji szállítással. Egy KLOZER ára az előrendelési akció keretében 5990 Ft, mely a kártyán és a támogatásodon kívül a postai kézbesítés anyag- és szállítási költségét is tartalmazza.

A KLOZER kártyákat az alábbi űrlapon rendelheted elő:

Kezdd el az előrendelő űrlap kitöltését az adatkezelési tájékoztató és nyilatkozat elfogadásával, majd a “Tovább a kitöltéshez” gomb megnyomásával add meg rendelési adataidat.

Előrendelés: