EFOTT

Találkozz velünk az EFOTT-on! Az EFOTT több mint 45 éve az egyetemisták kedvenc nyári bulija. Te is ellátogatsz idén Magyarország egyik legnagyobb fesztiváljára? Várunk Sukorón, 2023. július 12. és 16. között, a Velencei-tónál!

A HÖOK – Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája és a Pszichodiák Alapítvány csapata vár a Lelkifröccs Teraszon, ha megpihennél a fesztiválforgatagban és kipróbálnál néhány pszichológiai játékot, szükséged van 5 perc énidőre, kitöltenéd a fesztiválnaplót, beszélnél pár szót valakivel.

Akkor is gyere, ha érdekel a pszichoedukáció vagy megismernéd, kik állnak a Budapesti Pszichológiai Napok rendezvény vagy @pszichodiak és a @pszinapszis instagram oldalak vagy a KLOZER kártyajáték mögött.

 

📅 Mikor? 2023. július 12. és 16. között, 10:00-18:00

📍 Hol? Sukoró, Velence-tó, EFOTT

Mi? Pszichodiák x HÖOK Lelkifröccs Terasz, HÖOK Torony (térképen: 21, Univerzum terület)

Térkép: https://tickets.efott.hu/info/efott-2023

 

AKTIVITÁSAINK A HELYSZÍNEN

TOVÁBBI JÁTÉKOKRÓL, KVÍZEKRŐL, FELADATOKRÓL KÉRDEZD HELYSZÍNI ÖNKÉNTESEINKET!

 

SEGÍTŐ BESZÉLGETÉS

Ha nálunk jársz a Toronyban, a Pszichodiákos pultnál feliratkozhatsz egy 30 perces segítő beszélgetésre, amire majd a közelben lévő faházban lesz lehetőséged! Fontos, hogy ez egy kortárs segítő beszélgetés, aminek a lényege a támogatás és a közös problémamegoldás – nem tanácsadás vagy terápiás ülés. Viszont ott leszünk, hogy közösen gondolkozzunk azon, ami számodra nehézséget jelent. Ha úgy érzed, ez segítene neked, jelentkezz bátran!

 

TÖBBET RÓLUNK

CSEMEGÉK ONLINE

 

ÍZELÍTŐ ÍRÁSAINKBÓL

TOVÁBBI ÍRÁSAINK

TOVÁBBI MEGJELENÉSEINK