Nyereményjáték 2015.04.27. határidővel

* Nyomozós játék – Oldd meg a rejtélyt és nyerj! 
A játékfüzetet kérd a Pszinapszison, az információs pultnál!

A Pszichodiák Alapítvány önkéntes csapata a www.krimiestek.com által szervezett Mozdulj ki és nyomozz! programok mintájára idén egy Nyomozós sétával is készült Nektek a Pszinapszis három napjára!

Szerezz egy Játékfüzetet a szervezőktől, valamint vegyél elő tollat és papírt, és már indulhat is a nyomozás! A többi teendőt megtalálod a füzetben.

Válaszolj meg 5 kérdést helyesen a füzet végi kérdések közül, és nyerj!

A 2015. április 27. éjfélig leadott* helyes megfejtések beküldői között könyvutalványt sorsolunk ki, 2 db 5000 Ft, 2 db 3000 Ft és 4 db 1000 Ft értékben, 2015. árpilis 30-án. A nyertesek nevét az Alapítvány honlapján és facebook oldalán tesszük közzé, legkésőbb 2015. április 30. 23:59-ig. A nyeremények átvétele legkésőbb 2015. május 31-ig lehetséges.

Apró betű:
– Az elérhetőségekre az esetleges nyeremény-értesítés miatt van szükség, nem küldünk kéretlen hírlevelet – annyit adj meg, hogy biztosan el tudjunk érni, ha Te nyersz.
– A helyes megfejtéseket a sorsolást követően küldjük el azok számára, akik ezt kérik a fenti e-mailcímen.
– A határidő azért április vége felé van, hogy azoknak is legyen lehetősége nyerni, akik a Pszinapszison végig előadásokon és műhelyeken ülnek 🙂 illetve rossz idő esetén pótolható legyen később is a séta
– Ha javaslatod, észrevételed, kérdésed van, vagy szívesen készítenél velünk játékokat, keress bennünket bátran a jatek@pszichodiak.hu címen!

*Jelentkezés a játékra: a Pszinapszis ideje alatt és helyszínén az információs pultnál leadott szelvény formájában VAGY a jatek@pszichodiak.hu címen, legkésőbb 2015. április 27. éjfélig

*FRISSÍTÉS: Nyertesek névsora (2015).

nyomozas