Heti Körkérdés Kihívás

1935482_870609739720146_4362673007185173219_n

Mi ez a Heti Körkérdés Kihívás?
Rendszeresen jelentkező virtuális játékunk a Heti Körkérdés Kihívás. Mindazoknak szól, akik szívesen kipróbálnák a Körkérdés közösségépítő kártyákat.

Hogyan működik?
A kártyacsomaggal ellentétben itt nem személyesen ülünk le egy asztalhoz egy jó társaság mellé, hanem a kártya közösségi oldalán kapunk hetente egy kérdést (néha további kiegészítő kérdésekkel együtt).

Annak, aki játszani szeretne az adott héten, válaszolja meg az adott kérdést. Lehet gondolatban eljátszani a válaszlehetőségekkel, saját feljegyzést készíteni naplóba, de még jobb, ha az oldalon a kérdés alatt megosztjátok kommentben. A kihívás további része, hogy egy hét alatt hét ismerős válaszait gyűjtsük be. Közben pedig érdemes figyelni, hogy mi történik!

Meg lehet osztani egymással a válaszokat?
Természetesen szeretettel várjuk a saját válaszaitokat! Mindig izgalmas látni, mennyi különböző válasz, nézőpont létezik! Ha írtok a közösbe, nagyobb az esély, hogy Ti is új inspirációkat kaptok! Természetesen privát üzenetben is várjuk a visszajelzéseket!
Egy apró, ám fontos megjegyzés: A mások válaszainak megosztásával, illetve az egymásra reagálással kapcsolatban két szempontot mérlegeljetek mindig: az ún. csoporttitok intézményét (vajon mennyire személyes információról van szó? mely része osztható meg a válasznak név nélkül? mihez járul hozzá a válasz gazdája?), illetve az érzelmek tiszteletben tartása (alapszabály, hogy érzésekkel, érzelmekkel nem vitatkozunk, mindenkinek joga van úgy érezni, ahogy).

Hogyan lehet játszani?
Ennek csak a fantázia szab határt…! Első körben elegendő a fő kérdésre válaszolni. Vájt fűlűek tovább csavarhatnak a játékon gondolatban vagy írásban, különféle további kérdésekkel (pl. tavaly mit válaszoltam volna erre, jövőre mit szeretnék válaszolni; ha nem csak hét főt lehetne megkérdezni, kinek a válaszára lennék még kíváncsi; mit tippelek, mit fognak a többiek válaszolni stb.). A kérdések testreszabhatóak, alakítsátok őket rugalmasan a társasághoz.

Mit lehet nyerni?
Elég sokat! Rengeteg jó beszélgetést, élményt, inspirációt. Néha egy kis lendületet, mitivációt a mindennapokhoz. Néha egy jó társaságot. Néha új szempontokat. Összességében annál többet, minél nyitottabb vagy a játék és a többiek felé.

Miért van ez a heti virtuális játék?
Ez egy ízelítő azoknak, akik rendelés előtt állnak, de nincs lehetőségük eljönni budapesti kipróbálási alkalmakra. Bővítési lehetőség azoknak, akik már rendeltek, játszottak rengetegszer, és frissítenék a kérdéskártyákat. Bepillantás azoknak, akik kíváncsiak, mi ez a játék, hogyan kell elképzelni. Inspiráció azoknak, akik virtuálisan is beszállnak a Körkérdés partiba a Heti Körkérdés Kihívásokon keresztül.

Példákat hol találni erre?
Az oldalon már több alkalommal megjelent Heti Körkérdés Kihívás. A korábbiakat az alább felsorolt linkeken találjátok. #hetikörkérdéskihívás vagy #hetikorkerdeskihivas hashtagek alatt.

 

Kép: Toni Demuro