1%

2020

Adószámunk: 18085875-1-42 —> KITÖLTÖTT DOKUMENTUM LETÖLTÉSE

Hogyan támogathatja, hogy a pszichológiai ismeretek minél több emberhez eljuthassanak? 

1% felajánlás a Pszichodiák Alapítvány, a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok szervezője számára.

LÉPÉSEK:

1.

Nyomtassa ki az alábbi kész, kitöltött dokumentumot a linkre kattintva:

LINK: KITÖLTÖTT DOKUMENTUM LETÖLTÉSE

2.

A kinyomtatott dokumentum legfelső sorába írja be tollal a saját adószámát. A dokumentum kitöltése ezzel kész is.

(Ha szeretné, természetesen további adatokat is kitölthet, és a technikai számos felajánlásról is rendelkezhet, ez esetben egészítse ki a dokumentumot a megfelelő adatokkal).

3.

A lezárt borítékot postázza vagy vigye be személyesen az Önhöz legközelebb eső NAV Ügyfélszolgálatra.

Tudta? A bevallás külön is leadható, akkor is, ha korábban már benyújtotta a SZJA bevallást.

A bevallás elektronikus úton is benyújtható. Ez esetben adja meg adószámunkat: 18085875-1-42.

További információk a NAV oldalán érhetők el.

Köszönjük támogatását!

Mélylevegő Projekt

melylevego

egyszazalek 2020

Szervezetünk pszichológiai ismeretterjesztéssel foglalkozik.

egysz_02

Legnagyobb és legismertebb rendezvényünk a kb. 3-4000 fős látogatottságú Budapesti Pszichológiai Napok (Honlap).

A szakmai programok szervezése mellett játékokat fejlesztünk, kulturális programokkal, ízelítő ismeretterjesztő előadásokkal, szervezői találkozókkal és képzésekkel egészítjük ki tevékenységünket.

Alapítása óta tagjai vagyunk a Budapesti Ifjúsági Tanácsnak (2009 óta).

2016-tól tagja vagyunk a Nemzeti Ifjúsági Tanácsnak.

pda99_03

Célunk a pszichológiai ismeretterjesztés. A pszichológia legfrissebb eredményeit, ill. a lelki egészség megőrzésének lehetőségeit ismertetni a laikus társadalom számára is közérthetően. Célunk a hétköznapok során mindannyiunk életében is alkalmazható, közérthető, ugyanakkor tudományos ismeretek nyújtása, valamint a szemléletformálás.

pda99_01

Ennek legfőbb eszköze:
Budapesti Pszichológiai Napok (Link)

egysz_03

Az ismeretátadás általunk egyik leginkább hatásosnak tapasztalt módja a saját élményeken alapuló, tapasztalati tanulás lehetősége. Ezért, az ismeretek hatékony átadásához komplex rendezvényeket szervezünk, mely tudományos és kulturális programkínálatot is ötvöz, továbbá remek közösségi alternatíva a szabadidő minőségi eltöltésére.

pda99_02

Hisszük, hogy pszichológiai ismeretekkel hozzájárulhatunk, hogy árnyalataiban is megérthessük a bennünket körülvevő világot.

Hisszük azt is, hogy tudásunk bővítésének, készségeink fejlődésének alapja egy erős közösség, amelyben egymástól tanulhatunk, ahova tartozhatunk.

Célunk épp ezért a közösségek építése, erősítése is. Olyan közösségeket, akik figyelnek egymásra, és igazán ismerik és értik egymást. A közösségek működésének egyik kulcsa az együtt eltöltött minőségi idő. Fontos, hogy a közösség tagjai valamilyen tevékenységen (pl. közös érdeklődés, programok, játékok) kapcsolódjanak egymáshoz.

fotó kk fb

A közösség építését, mely hozzájárul a pszichológiai ismeretek hatékonyabb átadásához, eddig az alábbi eszközön keresztül valósítottuk meg:

Ingyenes előadások: Az elmúlt évek során olyan szakembereket üdvözölhettünk programjainkon, mint Dr. Almási Kitti, Prof. Dr. Bányai Éva, Dr. Buda László, Hevesi Kriszta, Kozma-Vízkeleti Dániel, Mérő László, Pál Ferenc, Tari Annamária. (Események)

tamogatoi

Körkérdés közösségépítő játék: rugalmasan, játékosan képes új színeket, korábban fel nem merült kérdéseket, témákat csempészni a beszélgetésekbe. A Körkérdés kártyalapjaival azt hidaltuk át, hogy ezek a beszélgetések ne legyenek “erőltetettek” vagy “műviek”, ne feszengjünk ismeretlenek között (ha vegyes társaságról van szó) (Oldal)

Játékos séta a városban nyomozós kerettörténettel:
fb nyomozos foto
Közösségi program a városban, Budapest rejtett értékeinek feltérképezése és a közös idő együtt töltése céljából. A séta egy másfél-kétórás, játékfüzet által vezetett túra, fiktív nyomozásos kerettörténettel.(Játék)

Közösségi alkalmak:

Őszi Lecsóparty: (Esemény)
lecso foto

Tavaszi Támogatói Est: (Esemény)
tamogatoi2016

Téli Köszön-Est (Esemény), Adventi Kavalkád (Esemény)
koszonest_01

Minden támogatásért, segítségért köszönettel tartozunk Nektek, nem csupán az anyagi felajánlások esetében. Azoknak is hálásak vagyunk, akiknek ez alkalommal nem állt módjukban az 1%-ot szervezetünk számára felajánlani, ugyanakkor érdeklődésükkel, programjainkon való részvételükkel, szakmai vagy partneri együttműködőként folyamatosan kifejezik tevékenységünkkel történő egyetértésüket, szimpátiájukat.

tudtade