Nyereményjáték – Körkérdés

Facebookon hirdetett Körkérdés nyereményjátékok szabályzata

- A játékra nevezni a megadott határidőn belül, facebookon lehetséges, a felhívás postban megosztott kép kedvelésével (illetve, az aktuális postban szereplő további feltétellel, pl. hozzászólás írásával)

- Egy képkedvelés egy játékjelentkezésnek számít (ha az aktuális játékban hozzászólást is kérünk, az ugyanattól a személytől érkező hozzászólások egy játékjelentkezésnek számítanak)

- A határidő után érkezett nevezések nem vesznek részt az aktuális sorsolásban

- A nyereményeket postai úton juttatjuk a nyertesekhez az általuk megadott postázási címre (kivéve, egyeztetett személyes találkozó Budapesti helyszínen)

- A nyertesek nevét a játék Facebook oldalán tesszük közzé (külön postban vagy az adott játékfelhívást frissítjük hozzászólással) a nyereményjátékot követően éjfélig.

- Sorsolás módja: a nevezők nevét Vezetéknév + Keresztnév formában sorszámozott névsorban összesítjük. Közülük online véletlenszám-generátor (random.org) választja ki a nyertesek sorszámát az aktuális nyereményjáték határidejét követő 12:00 órakor. (Nem egyértelmű esetekben, vezetéknévnek a facebookon első helyen megjelenített nevet tekintjük, pl. Pille Cukor nevű felhasználó a névsorban a “P” betűhöz kerül).

- A nyertesek értesítésére Facebook üzenetben teszünk kísérletet. Amennyiben ez az opció adatvédelmi beállítások miatt nem lehetséges, a nyertesnévsor alatt jelezzük. [TIPP: Amennyiben kommentet írsz, válaszüzenetben tudjuk jelezni, ha Te nyerted a kártyát, amelyről értesítést küld számodra a Facebook]

- A kapcsolatfelvételre a nyereménysorsolást követő egy hónapig teszünk kísérletet, a kapcsolatfelvétel meghiúsulása esetén a nyeremény elévül.