Körkérdés termékminta

Körkérdés
Közösségépítő játék
(2011)

Ismerd meg a többieket, meséld el a történeteidet, nosztalgiázz…
… és figyeld, ahogy a játék működésbe lép!

Mi a Körkérdés?
Közösségépítő játék. Élményekkel fűszerezi a baráti beszélgetéseket, de játékos fogódzót nyújt az új emberek megismerkedésében is.

korkerdes 38

Hogyan játsszuk?
A játék nagyszerűsége, hogy végtelenül egyszerű és szokatlanul rugalmas. A társaság tagjai húznak egy (vagy több) kártyát, és a rajta szereplő állítással, kérdéssel kapcsolatban felidéznek egy személyes történetet, esetet, véleményt, gondolatot, ami csak eszébe jut a leírtak apropóján. A legnépszerűbb változatban a kihúzott kártya körkérdésként funkcionál a társaság többi résztvevője felé, azaz mindenki körben megválaszolja ugyanazt a kérdést.

TERMÉKMINTA LETÖLTÉSE
A termékminta az eddig megjelent kártyáinkból egy ízelitő válogatás, amely ingyenesen letölthető. A minta 22 szöveges kártyát, egy rövidített szabályleírást, valamint üres pótlapokat tartalmaz (saját kérdések számára). (Az eredeti csomagok 100, 50, ill. 44 laposak).

A termékminta pdf formátumban letölthető. Nyomtatást követően csak ki kell vágni. Igény szerint hátlapot is lehet rá nyomtatni, ez külön file-ban található.

Kérdés, érdeklődés a karsai.szilvia@pszichodiak.hu vagy az info@pszichodiak.hu címen.

Körkérdés termékminta kártyalapok
Körkérdés termékminta hátlap

Kiknek ajánlott a játék?
Mivel a Körkérdés a kifejlesztése óta eltelt öt évben számos alkalommal sikerrel bizonyított, nem csupán ismeretlenek csoportjában, de még a régóta összetartó, egymást igen jól ismerő szoros baráti közösségekben, így minden beszélgetésre és másokat meghallgatására nyitott lelkes érdeklődő számára jó élményeket nyújthat. A játék pszichológusokból álló szakmai csoport előtt is jól szerepelt, így a baráti társaságok, önkéntes csoportok vagy újonnan alakuló csoportok mellett pszichológusoknak, tanároknak, trénereknek, oktatóknak, ifjúsági szakembereknek is jó választás. Az év végi időszakban számos közösségi alkalommal bevethető, legyen szó céges karácsonyról, családi összejövetelekről, szilveszteri bulikról.

Körkérdés termékminta kártyalapok
Körkérdés termékminta hátlap

Jó élményekben gazdag beszélgetéseket, játékot kívánunk!

Még több dolog a Körkérdésről

Minden jog fenntartva. A kártyacsomagok részleteiben vagy egészében történő bármiféle másolása, sokszorosítása, reprodukálása vagy terjesztése a szerző, ill. a kiadó írásos hozzájárulásával és a forrás feltüntetésével lehetséges.

© Karsai Szilvia, 2011 (Körkérdés Sötétzöld)
© Karsai Szilvia, 2015 (Körkérdés Világos zöld, Körkérdés Kék, Körkérdés Pink, Körkérdés Acélszürke)