Legyél Te is Pszinapszis szervező!

lecso cover

Legyél Te is Pszinapszis szervező! (2016. toborzó)

lecso cover

Legyél Te is Pszinapszis szervező! (2015. toborzó)

Évről évre új évaddal jön a Pszinapszis – Budapesti Pszichológiai Napok! Immár több, mint 20 éves múltra tekint vissza ez a nagyszabású, háromnapos, pszichológiai tudományos és kulturális rendezvény.

A szervezők minden évben keresik lelkes csapattársaikat, akik szeretnének bekerülni az új évad szervezőcsapatába.

Minden tanévet egy klasszikussal kezdünk: Csapjunk a Lecsóba! torborzó kertiparti lecsóval, zenével, játékokkal, stábos bemutatkozásokkal. E több, mint 10 éves hagyományunk nyitja a szervezést, és biztosítja a lehetőséget a Stábválasztáshoz, és az első közös találkozáshoz a nyári szünet után.

Gyertek el a lecsópartiba az IZU (1064 Budapest, VI. Izabella utca 46.) belső udvarába (Lelkifröccs Garden ). A Lelkifröccs Gardenben találkozhattok az akutális év főszervezőjével és főstábbal, ahol a kellemes lecsó-vacsora mellett a rendezvény szervezésének kulisszatitkaiból is ízelítőt kaphattok! Természetesen arra is lesz lehetőség, hogy feliratkozzatok a számotokra legszimpatikusabb stáb jelentkezési lapjára, mely az első lépés ahhoz, hogy Ti is közénk tartozzatok, és szervezőként egy vidám, kreatív csapat tagjává váljatok!

Figyelem! Az alkalom nem csak szervezőjelölteknek szól, gyere akkor is bátran, ha egyelőre csak barátkozol az önkéntes tevékenységgel, vagy szívesen belesnél a Pszinapszis kulisszái mögé, vagy csak ennél egy finom tál lecsót az évfolyamtársaiddal közösen.

Milyen stábokba lehet feliratkozni?

lecso foto